Min sidste vilje

Min sidste vilje

Der er flere ting du kan tage stilling til


Vil du begraves, bisættes eller ønsker du din aske spredt over havet? Skal der afholdes ceremoni? Skal denne være kirkelig eller borgerlig? Det er en god idé at udtrykke dine ønsker i ”Min sidste vilje”. Specielt hvis du ønsker din aske spredt.


En borgerlig ceremoni behøver ikke nødvendigvis at blive afholdt i et kapel. Den kan f.eks afholdes udendørs i egen have, eller et andet smukt sted med grundejers tilladelse. Der er vide rammer for hvordan en ceremoni kan afholdes og den kan derfor gøres helt personlig.


”Min sidste vilje” er en hjælp for dig og dine pårørende, således du kan beskrive dine ønsker og dine pårørende ikke står med tvivl i en i forvejen svær tid. Det kan være svært at snakke om døden. ”Min sidste vilje” er et godt redskab til at gennemgå de forskellige muligheder og klarlægge dine ønsker. Når disse er fastlagt giver det de pårørende mulighed for, i fællesskab med bedemanden, at opfylde dem.


Vi opfordrer til at du opbevarer ”Min sidste vilje” et sikkert sted, hvor dine nærmeste kan finde den. Ligeledes at du udleverer en genpart til dine nærmeste.


Det er med tungt hjerte, når vi tager afsked med vore kære. Det er herfor særlig vigtig, at vi, som pårørende, bliver mødt af en nærværende og støttende bedemand, der kan tage hånd om de forskelllige opgaver i forbindelse med et dødsfald. Vi vil i fællesskab med de pårørende opfylde dine sidste ønsker. Vi håndterer alle dokumenter og de praktiske opgaver. Vi tilbyder faste priser inkl. kiste, urne og bedemandens øvrige opgaver. Der kommer hverken tillæg for kørsel, aften, weekend eller ilægning.

Sidder du / I med spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os og vi vil være behjælpelige.

Følg blot disse trin.

  • Tryk på den "firkantet boks m/pil, øverste højre hjørne af "Min sidste vilje"


  • Vælg enten "printer ikon" eller "firkantet boks m/pil og udfyld skemaet på skærmen.


Ønsker du "Min sidste vilje" tilsendt i brevform? Ring eller skriv blot til os med adresse og antal du ønsker tilsendt. Dette er gratis uanset antal.


Institutioner, Plejehjem, Hospice, sygehus eller anden som ønsker det, er ligeledes meget velkommen til at kontakte os. Vi betræber os på, at afsende samme dag.

Den Sidste Afsked

Højsagervej 2

6920 Videbæk

Tlf: 40 50 84 84

Mail: Kontakt@densidsteafsked.dk

Den Sidste Afsked

Bedemandsservice

Vi yder assistance i hele

Region Nordjylland

Region Midtjylland

Region Syddanmark